Grafisch Ontwerp en Illustratie

Of je nu een rapport nodig hebt, een krachtige infographic, of hulp bij het creƫren van een merkidentiteit, ik begrijp hoeveel waarde visueel sterke inhoud kan toevoegen in het effectief overbrengen van jouw visie en het aanspreken van jouw doelgroep. Ik help je graag om deze visie tot leven te brengen op een manier die bij je past.

Ook maak ik illustraties voor home deco, kinderboeken, art licensing en lettering.

Samenwerken? Neem contact met me op via info[at]hannahbarrow[dot]nl

SERVICES:


GRAFISCH ONTWERP

Goed grafisch ontwerp maakt (complexe) informatie begrijpelijk, versterkt merkidentiteit en legt sneller contact met het publiek. Denk aan een informatieve folder, een aantrekkelijk jaarverslag, of een  magazine.

 

ILLUSTRATIE

Beeld zegt meer. Wil je teksten verduidelijken met explainers, iconen of infographics? Of illustratieve custom lettering voor je logo of boodschap? Ik kan het voor je realiseren. Daarnaast maak ik vrijer werk zoals prentenboeken en persoonlijk drukwerk.
 

BRANDING 

Een passende en professionele branding is cruciaal voor je merk, omdat het de kernwaarden en identiteit communiceert, een emotionele band met je publiek bevordert en zich kan onderscheiden in de markt.
Ik kan je helpen met het ontwikkelen van een huisstijl.